Qucee is het gezicht van Pharaoh Official. Maar wie is Qucee?

Qucee is bekend van het Youtube Kanaal Supergaande. Een kanaal met meer dan een half miljoen abbonees. Supergaande is een Nederlands artiestenduo dat bestaande uit Nesim Najih en Qucee.

Het duo startte op 3 februari 2016 het gelijknamige YouTube-kanaal op en richt zich met dit kanaal vooral op jongeren. Oorspronkelijk richtte het kanaal zich alleen op het maken van straatinterviews, later zijn er meerdere series aan het kanaal toegevoegd. De verschillende series die het duo heeft gemaakt zijn:

  • Straatinterviews
  • Een Supergaande talkshow
  • Het rad van Supergaande
  • Accepteer de punchline

Naast deze bovengenoemde series worden er ook andere video’s gemaakt als specials en worden er soms vlogs online gezet. Het duo behaalde in juni 2016 de grens van honderd duizend volgers en ontving daardoor de Golden Playbutton van YouTube, dit is een gouden logo van YouTube in een glazenkistje als beloning. Daarna groeide het kanaal snel door en kwamen er in een aantal maanden duizenden nieuwe volgers bij. Het duo had begin september 2018 ruim vijfhonderdzestig duizend volgers.

In 2017 ontving het duo de XITE award: Best Online Artist. Tevens wonnen ze datzelfde jaar Metro’s Beste Social Award: Beste YouTuber.